Foto: LETA
Piektdienas, 12. aprīļa, vakarā koncertzālē "Crystal Club" Rīgā tiks aizvadīts "Eirovīzijas" dalībnieku koncerts. Šis pasākums kļuvis par ikgadēju tradīciju, kas ierasti Latvijas galvaspilsētā pulcē vairāku starptautiskā konkursa dalībvalstu pārstāvjus.

Piektdienas pēcpusdienā tika aizvadīta preses konference, kurā piedalījās arī "Carousel", kas ar dziesmu "That Night" šogad pārstāvēs Latviju "Eirovīzijā" Izraēlā, Telavivā.

Kā īpašais viesis šovakar gaidāmajā koncertā uzstāsies nacionālas atlases "Supernova" finālists un Latvijas "Eirovīzijas" fanu kluba 2019. gada simpātiju balvas ieguvējs Edgars Kreilis.

No Norvēģijas atbraukuši "Eirovīzijas" dalībnieki, grupa "KeiiNO", bet no Lietuvas – šī gada atlases otrās vietas ieguvēja Monika Marija. Pasākumu vadīs mūziķis Roberto Meloni, "Delfi Izklaidi" informē koncerta rīkotāji.

Ziemeļeiropā vienīgais "Eirovīzijas" iesildīšanas koncerts "Eurovision Preparty Riga" Latvijā notiks jau sesto reizi.

"Šogad Rīgas "Eirovīzijas" koncerta tematika ir Izraēla – jo tieši šajā valstī maijā notiks pasaulē lielākais muzikālais televīzijas konkurss "Eirovīzija". Pie mums būs iespēja nogaršot Izraēlas nacionālos ēdienus un dzērienus, ka arī tuvāk iepazīt šo pasakaino valsti! Koncerts ir īsti svētki visiem "Eirovīzijas" faniem," tā Miroslavs Kodis, "Eirovīzijas" Latvijas fanu kluba prezidents.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!