Foto: DELFI

Aizvadītajā nedēļas nogalē par vienu no apspriestākajiem notikumiem kļuva Eirovīzijas starptautiskā dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfināli, kas bija īsts nervu pārbaudījums gan konkursa dalībniekiem, gan skatītājiem.

Šogad pirmo reizi Eirovīzijas atlases pusfinālu koncerti notika, klātesot publikai, un Palladium koncertzālē valdīja liela jautrība un īsta ballītes atmosfēra, ko reklāmas pauzēs vēl vairāk uzjundīja uzmundrinoša mūzika un pasākuma vadītāji.

Arī pasākuma aizkulisēs, kur pulcējās dalībnieki, emocijas sita augstu vilni - tur bija vērojama gan drudžaina steiga un satraukums pirms kāpšanas uz skatuves, gan stress, gaidot balsošanas rezultātus, kā arī, protams, netrūka jautru kadru, jo ne viens vien mūziķis satraukumu mazināja ar jestrām izdarībām.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka abos pusfinālos tika noskaidrots, ka sestdien, 16. februārī, uz Dziesma 2013 fināla skatuves Ventspilī kāps Samanta Tīna, LieneCandy, Sabīne Berezina, Antra Stafecka (attēlā), grupa Headline, Niko, grupa PeR, kas izpildīs pat divas dziesmas, Dāvids Kalandija un Dināra, Ieva Sutugova, grupa Pieneņu vīns un Marta Ritova.

Galerijā: ieskats Eirovīzijas dziesmu konkursa nacionālās atlases pusfinālu aizkulisēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!