Foto: DELFI

Jūlija pirmās dienas vakarā līksms burziņš norisinājās Daugavas koncertzālē krastmalā – tur draugu, kolēģu un tuvāko atbalstītāju lokā rdošās darbības desmit gadu jubileju atzīmēja dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe.

Sanākušos viesus Jenny May priecēja gan ar jauniem latino ritmiem, gan izpildīja savus populārākos hitus Nāk nakts, Es gribu vēl mīlēt, Tev paveiksies un citu.

Koncertu dzīvās mūzikas pavadībā papildināja profesionāli dejotāji Rolands Šteinbergs un Baiba Ceļmalniece.

"Ir milzīgs gandarījums par paveikto šajā starta skrējienā 10 gados. Mūzika ir tas lauciņš, kurā jūtu piepildījumu, un zinu, ka vēl varu realizēties plašāk. Mūzikai nav robežu. Ir tikai jāizpleš spārni un jālido tālāk. Man prieks, ka šo gadu laikā man ir tik daudz uzticamu klausītāju. Es būšu ar jums arī turpmāk!" radošās jubilejas noskaņās atzinusi Maija.

Sumināt vienmēr smaidošo dziedātāju viņas lielajā dienā bija ieradušies vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki – starp viesiem varēja sastapt māksliniecisko Kašeru ar skaistumkonkursu organizētāju Kristīni Lindenblati, dziedošo policistu Nikolaju Puzikovu, vokālo pedagogu Edgaru Kramiņu un citus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!