Foto: LETA

Jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis laikā iespēja dzīvajā paskatīties uz Krievijas šovbiznesa spīdekļiem ir ne tikai tiem, kuri iegādājušies biļetes vai tikuši pie akreditācijām, bet arī īpaši pacietīgajiem jūrmalniekiem un pilsētas viesiem.

Ik gadu pie Dzintaru koncertzāles pirms vakara koncertiem pulcējas liels fanu pūlis, kas aiz nožogojumiem pacietīgi gaida zvaigžņu piebraukšanu un, kad lielais brīdis ir klāt, steidz tos fotografēt vai vismaz sveikt ar skaļiem kliedzieniem, svilpieniem un dāsniem komplimentiem.

Daļa no populārajiem skatuves māksliniekiem, labi apzinoties, kam viņiem jāpateicas par savu slavu un panākumiem, ierodoties Dzintaru koncertzālē, pozēja ne tikai preses fotogrāfiem, bet arī pagriezās pret sanākušo fanu pūli, sasveicinājās ar viņiem un ļāva uzņemt pāris foto.

Īpaši paveicās tiem krievu zvaigžņu pielūdzējiem, kuriem bija izdevies tikt festivāla aizkulišu teritorijā - lielākā daļa skatuves mākslinieku neliedza iespēju uzņemt kādu selfiju ar sevi, kā arī dāsni dāļāja autogrāfus.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!