Foto: Vida Press

Ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga iepriecinājusi savus Riodežaneiro fanus, parādoties uz viesnīcas balkona gan trūcīgā retro stila bikini un sarongā, gan pavisam plikiņa, aizsegusi kailās krūtis ar lielu kokosriekstu.

Sākumā Lady Gaga izskatījās neierasti eleganti, tirkīza krāsas bikini un sarongā, brūnajiem matiem krītot izsmalcinātos viļņos. Tērps bija papildināts ar atbilstošām saulesbrillēm.

Kā vēsta izdevums The Daily Mail, 26 gadus vecā "Monstru mamma" pozēja fotogrāfiem un sūtīja faniem Merilinas Monro cienīgus gaisa skūpstus.

Tāpat dziedātāja faniem, kas bija izveidojuši improvizētu apmetni zem viņas viesnīcas apartamentu logiem, nosūtīja burgerus un frī kartupeļus.

Savā profilā sociālajā tīklā Twitter Lady Gaga ierakstīja: "OI GALERA! (Sveiciens visiem!) Esmu Rio + mani brīnišķīgie fani ir ādas apģērbos un valkā galvas apsējus karstajā saulē, nejauceņi tādi, plati smaida un vicinās ar rokām! Es jūs dzirdu! Es sūtu jums hamburgerus, frī kartupeļus un kolu. Es jūs mīlu, monstriņi."

Lady Gaga 9. novembrī sniegs koncertu Riodežaneiro arēnā Parque dos Atletas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!