Foto: Publicitātes foto

Šovā Okartes skatuve iepazītā dziedātāja Laura Raila drīzumā laidīs klajā savu jaunāko klipu dziesmai Saules rietā, bet tā priekšnojautās dziedātāja piedāvā nelielu ieskatu sava veikuma tapšanas aizkulisēs.

Klips iecerēts kā romantisks stāsts par diviem mīlniekiem, kuru ceļi šķiras, un galveno vīrieša lomu tajā spēlē Okartes akadēmijā iepazītais Mārtiņš Grunte.

Klipa filmēšana norisinājās trīs dienas, kuru laikā tapa romantisks stāsts pirms gada sarakstītajai dziesmai, kurā ieliktas sirds dziļākās un patiesākās emocijas.

"Vēlos lielu paldies teikt Mārtiņam. Bija tik viegli sastrādāties, sadejoties, no pus vārda sarunāties, tas bija tas, ko meklēju galvenajā vīriešu lomas atveidotājā un to varēs redzēt arī klipā," atzīst Laura.

"Gadījās arī daži kuriozi, pirmajā klipa dienā filmējāmies vecā koka molā Lapmežciemā, skaists skats, brienu ūdenī, bet tieši tanī vietā kur man jāapstājas, peld simtiem mazu zivtiņu, sajutos kā zivtiņu spa, bet izcietu," smejas Laura.

"Filmējot kadru, kur braucu ar rolleri, nācās braukāt vairākas reizes pa ieliņu, piebrauca klāt viens pavecs kungs un prasīja, vai es mācos braukt," atceras dziedātāja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!