Foto: DELFI
Otrdienas, 4. aprīļa, vakarā ar jautru burziņu tika atzīmēta izdevniecības "Mikrofona ieraksti" vadītāja, dzejnieka un producenta Guntara Rača dziesmu albuma "Kur dzīvo laime" izdošana.

Pasākumu kino kafejnīcā "Film noir" apmeklēja daļa no šobrīd aktuālākajiem popmūzikas izpildītājiem – starp viesiem bija Lauris Reiniks, Aija Andrejeva, Antra Stafecka un citi, kuri piedalījušies albuma ierakstā.

Albuma mūzikas un vārdu autors ir Guntars Račs, bet viņa radītās kompozīcijas kopā ar pieredzes bagātajiem skatuves māksliniekiem iedziedājuši bērnu vokālā ansambļa "Dzeguzīte" dalībnieki.

"Ar "Dzeguzīti" man ir daudz dziesmu, kas sarakstītas kopā ar maestro Raimondu Paulu. Bet man jau sen gribējās pašam pamēģināt uzrakstīt arī melodijas saviem vārdiem, jo, tos rakstot, vienmēr arī dungoju," par jauno veikumu teicis pats Račs.

Ar šī albuma palīdzību plānots piesaistīt atbalstītājus Latvijas Bērnu bāreņu fonda iniciatīvai vākt līdzekļus terapeitisko spēļu istabu iekārtošanai speciālo internātskolu bērniem ar īpašām vajadzībām. Daļa no gaidāmā albuma ienākumiem tiks novirzīti šī mērķa realizācijai.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!