Foto: DELFI

Pašmāju iemīļotā mūziķe Marija Naumova (attēlā), kura jau vairākus gadus par savām mājām sauc Franciju, nesen atgriezusies Latvijā, lai prezentētu jaunāko DVD Pusnakts Parīzē.

Par prezentācijas vietu tika izvēlēts elegantais un omulīgais Vecrīgas restorāns Gardenia, bet sveikt iemīļoto dziedātāju bija ieradušies viņas draugi, radi, kolēģi un atbalstītāji.

Viņu vidū bija arī bijusī TV seja Dagmāra Legante ar savu mīļoto, latviešu kino meistars Jānis Streičs un nopelniem bagātais komponists Raimonds Pauls, kurš ieguldījis lielu artavu Marijas karjeras izaugsmē.

Saviem daiļrades cienītājiem Naumova ziņo, ka DVD ir apkopotas liriskākās un skaistākās franču melodijas, kurām neatkārtojamu un valdzinošu noskaņu piešķir Vidzemes kamerorķestris un īpašie viesi no Francijas - Fransuā Parisi, Tonijs Bonfils un Samijs Dosa.

Pusnakts Parīzē ir juteklisks un izjusts muzikāls stāsts par Parīzi, eleganci, mīlestību, skumjām, ilgām un sapņiem. DVD iemūžināts Marijas 2012. gada vasaras koncerts ar tādu pašu nosaukumu.

Marijas ikdiena šobrīd ir dzīve Parīzē. Kā dziedātāja stāstījusi intervijā žurnālā Ieva maija numurā, viņa rūpējas par dēlu Artūru, dodas iepirkties uz tirdziņiem un turpina nodarboties ar mūziku - pilnveido sevi, apmeklē mēģinājumus un cenšas realizēt savas idejas.

Naumovas sirdij Francija vienmēr bijusi tuva, taču dziedātāja vairākkārt pati atzinusi, ka viņa nekad nebūs parīziete.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!