Foto: Publicitātes foto

Svētdien, 22. februārī, Latvijas Televīzijas tiešraidē konkursa Supernova 2015 finālā noskaidros, kurš šogad aizstāvēs Latvijas vārdu starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija Vīnē, un īsi pirms izšķirošās cīņas viens no četriem finālistiem – Markus Riva (attēlā pa labi) – saviem faniem bija sarūpējis īpašu pārsteigumu.

Piektdien, 20. februārī, tirdzniecības kompleksā Spice Rivas mini koncerts, kura laikā klātesošo klausītāju uzmanībai pirmo reizi tika nodotas četru jau labi zināmu un tautā iecienītu dziesmu akustiskās versijas.

Kopā ar pavadošo grupu Markus Riva izpildīja ne tikai jaunāko paša sacerēto kompozīciju Take Me Down, ar kuru viņš jau šo svētdien cīnīsies par uzvaru lielajā Supernova finālā, bet arī šīs pašas dziesmas nesen iznākušo versiju krievu valodā ar nosaukumu Тату un citas populāras kompozīcijas.

Kā vēsta Rivas pārstāvji, vērot mūziķa uzstāšanos bija ieradušies vairāki desmiti viņa daiļrades piekritēju dažādās vecuma grupās, kas labprāt dungoja līdzi skanošajām kompozīcijām un atbalstīja Markus ar skaļām ovācijām.

Arī uzreiz pēc koncerta fanu pūļi drūzmējās ap skatuvi, lai iegūtu sava iemīļotā mākslinieka autogrāfu, pārmītu kādu draudzīgu vārdu, novēlētu veiksmi gaidāmajā konkursā, kā arī, protams, iemūžinātu ilgi gaidīto tikšanos fotogrāfiju formātā.

Jau vēstīts, ka Supernova 2015 finālā tiksies Markus Riva, Aminata, jaunā pašmāju mūzikas sensācija MNTHA un grupa ElektroFolk, un šoreiz, atšķirībā no iepriekšējām konkursa kārtām, dalībnieku tālāko likteni balsojumā lems tikai skatītāji.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!