Februāra izskaņā notikušajā Latvijas Mūzikas ierakstu Gada balvas pasniegšanas ceremonijā starp laureātiem bija arī dīdžejmeitene Ella jeb Elīna Fūrmane (attēlā), kura jau vairāk nekā gadu dzīvo ASV.

Tā kā uz Gada balvas ceremoniju Ella pati nevarēja ierasties, balva, ko viņa saņēma par pirms vairākiem gadiem tapušā hita Welcome to The Club jauno versiju, Ellai tika aizvesta uz Losandželosu, un to izdarīja mūzikas kritiķis un dīdžejs Uldis Rudaks.

"DJ Ella Golden Mike jeb Zelta mikrofons par 2012. gada labāko deju mūzikas dziesmu Welcome to the Club 2012 feat. Ricky J, šodien ar Uldis Rudaks gādību ceļos uz Los Angeles.

Ella nevarēja ierasties Rīgā ceremonijas dienā, tāpēc nogādāsim to ar kurjeru. Un kādu vēl kurjeru!" īsi pirms balvas došanās ceļā sociālajos tīklos vēstīja Guntars Račs, kurš arī atspēkoja kuluāros klīstošās baumas, ka MicRec sadarbībā ar Ellu radušies pārpratumi.

"Pēc gada balvas izskanējušās baumas par to, ka MicRec ar Ellu kaut kas nav kārtībā, ir pēdējās muļķības. Mums ir viss ir labākajā kārtībā! Kaļam jaunus plānus par pasaules iekarošanu un nākamnedēļ publicējam jaunu ierakstu kādai jau agrāk zināmai, bet nedaudz aizmirstai dziesmai. Tādas, lūk, barankas, draugi," rakstīja Račs.

Ellas balva ar Rudaka gādību ceļu uz Losandželosu uzsāka 1. martā, un jau trešdien, 6. martā, tā tika atdota īpašniecei - improvizētā apbalvošanas ceremonija uz sarkanā paklāja notika viesnīcā W Hollywood.

Galerijā: Ellas apbalvošana un Rudaka piedzīvojumi Losandželosā, kur viņš pirms tikšanās ar mākslinieci paguva gan aplūkot Holivudas bulvāri, gan apmeklēt Whisky a Go Go klubu, kur dzima grupa The Doors, tāpat arī apskatīt Renuāra gleznas un Petijas Smitas fotogrāfijas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!