Foto: DELFI Aculiecinieks

Augusta pirmajā nedēļas nogalē Pērnavā norisinās Baltijā lielākais deju mūzikas pasākums "Weekend Festival", kur uzstājas arī vairāki mākslinieki no Latvijas. Starp viņiem arī grupa "PeR", kas festivāla apmeklētājiem sagādāja pamatīgu pārsteigumu.

Kā novēroja "Delfi Izklaide", grupas līdera Ralfa Eilanda parādīšanās uz skatuves biroja krēslā un ar "dzelžos" iestiprinātu kāju nevienu neatstāja vienaldzīgu un viņš publikas piesaistīšanā pārspēja dīdžejus, kas vienlaicīgi ar viņu uzstājās uz citām skatuvēm.

Publika ar ovācijām un enerģisku līdzi jušanu atbalstīja latviešu dziedātāju, un gandrīz droši var teikt – Ralfs kļuva par piektdienas vakara "Weekend Festival" sensāciju.

Tos, kuri satraukušies par Eilanda veselību, pats izpildītājs savā "Facebook" profilā mierina, ka tagad jau viss esot labi.

Taujāts par iemeslu, kamdēļ viņam uz skatuves bijis nepieciešams šāds kājas stiprinājums, Ralfs paskaidrojis, ka radušās problēmas ar menisku, tāpēc viņam veikta kājas operācija.

Sarunā ar "Delfi Izklaidi" Ralfs atklāj – februārī viņš Indijā nokritis no rollera. Menisks traumēts, bet tikai pagājušajā nedēļā mūziķim veikta operācija.

Lai gan šobrīd mūziķim noteikts gultas režīms, ar savu uzstāšanos Ralfs ir gandarīts un patiesi priecājas par negaidīti silto uzņemšanu.

"Man bija interesanti. Sēdēju krēslā, grupas biedri apkārt ņemas, brīžiem piecēlos un, atspiedies pret vienu kruķi, varēju drusku pavicināt otru. Vienīgā problēma – šitā es cilvēkiem patīku pat labāk," mājupceļā no Pērnavas smej Eilands.

Arī pārējos tuvākos koncertus viņš negrasās atcelt, jo, kā pats saka, neba nu pirmais vai pēdējais mūziķis, kurš uz skatuves kāpj ar kājas traumu – ja var to izdarīt un nesāp, nav iemesls pievilt fanus.

Atveseļošanās prasīs laiku, un stiprinājumu tik ātri noņemt nevarēs, tāpēc Ralfs smej, ka tuvākās viņa uzstāšanās būs pilnīgi ekskluzīvas, jo šādā izskatā viņu bieži negadās redzēt.

Atgādinām, ka "Weekend Festival" Pērnavā noslēgsies sestdien, 6. augustā, un ar pilnu pasākuma programmu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!