Foto: DELFI

Februārī tiks noskaidrots, kura no 24 kompozīcijām Eirovīzijas nacionālās atlases pusfinālā iekļuvušajām dziesmām kļūs par šī gada Latvijas "eirodziesmu", bet daļa no izpildītājiem jau sākuši darbu pie mēģinājumiem.

Viens no saspringtākajiem mēģinājumu grafikiem ir šova Okartes skatuve abās sezonās iepazītajai dziedātājai Sabīnei Berezinai (attēlā pa kreisi) - gandrīz ik vakaru viņa kopā ar savu komandu tiekas deju studijā, kur tiek strādāts pie Eirovīzijas priekšnesuma.

Savu pusfināla numuru Berezina veido kopā ar jauno horeogrāfi Ievu Bitenieci, ar kuru sadarbība ne vienam vien šova Okartes skatuve dalībniekam aizsākās jau šova laikā.

Pāris stundu garajā treniņā Bitenieces deju studijā PRO-X horeogrāfe, dziedātāja un dejotājas aktīvi kaldina plānus, kā papildināt Berezinas dziesmas Upside Down izpildījumu ar iespaidīgām un atmiņā paliekošām kustībām, bet pagaidām detaļas par topošo priekšnesumu Sabīne vēlas paturēt noslēpumā.

Sabīnei šis jau būs ceturtais mēģinājums tikt uz lielās Eirovīzijas konkursa skatuves - pirmo reizi viņa Eirovīzijas nacionālajā atlasē piedalījās 2008. gadā ar dziesmu If I Only Knew, gadu vēlāk viņa startēja kopā ar grupu PeR, bet 2011. gadā ar dziesmu Let Me Be viņa netika līdz eirodziesmas finālam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!