Foto: Publicitātes foto

Savulaik šovā Okartes akadēmija iepazītā dziedātāja Samanta Tīna (attēlā) marta izskaņā atzīmēja 25 gadu jubileju, un par godu šim notikumam aizvadītās nedēļas nogalē klubā Coyote Fly norisinājās krāšņas dzīres.

Uz vērienīgajām svinībām bija pulcējušies mūziķes tuvākie draugi un atbalstītāji, tajā skaitā arī leģendāra skatuves māksliniece Olga Rajecka ar līgavaini Ivo Bankavu, kas Samantu sveica ar ziediem un dāvanām.

Dzimšanas diena tika atzīmēta pēc visām labākajām tradīcijām - viesi tika cienāti ar svētku torti, uzkodām un atspirdzinošiem dzērieniem, un ballītes kulminācijā jubilāre sēdēs uz krēsla un viņa tika pacelta gaisā 25 reizes.

Tāpat neiztrūka arī vairāki muzikāli pārsteigumi, Coyote Fly pārstāvju īpašais apsveikums, go-go meiteņu deju priekšnesums un citas lustes, un vērienīgās dzīres naktsklubā pieklusa tikai agrā rīta stundā. 

Tiesa, šoreiz dzimšanas dienas izklaides bija krietni vien piezemētākas nekā dziedātājas 23. jubilejā, kad Samanta sava toreizējā menedžera Jura  Millera pavadībā sarīkoja svētku ballīti ar striptīza dejotājas piedalīšanos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!