Foto: Sputnik/Scanpix

Sestdienas, 3. septembra, vakarā Sočos startēja jauno izpildītāju konkurss "Jaunais vilnis 2016", kas līdz pat nedēļas beigām priecēs gan ar Krievijas šovbiznesa zvaigžņu, gan jauno talantu priekšnesumiem.

Atklāšanas vakarā uz skatuves kāpa Sergejs Lazarevs, Larisa Doļina, Poļina Gagarina, Filips Kirkorovs, kuram gan tehnisku problēmu dēļ vajadzēja trīs mēģinājumus, līdz izdevās veiksmīgi ierakstīt priekšnesumu, un citi Krievijas mākslinieki, bet kā īpašais viesis uzstājās Rikijs Mārtins.

Starp konkursa vadītājiem šogad ir arī Ksenija Sobčaka, kura ir pirmdzimtā gaidībās. "Jaunais vilnis" arī kļuva par pirmo vietu, kur Sobčaka beidzot pati komentēja grūtniecību, par ko visu vasaru jau tiek trītas mēles.

"Es savu pokemonu jau esmu noķērusi. Neviena kleita to vairs nepaslēps," pļāpājot ar savu skatuves partneri, atzina Sobčaka, kliedējot pēdējās šaubas par laimīgo notikumu savā dzīvē – kopš ziņas par iespējamo grūtniecību parādījās publiski, Sobčaka meistarīgi spēlējusies ar tērpiem un slēpusi briestošo vēderiņu.

So happy to meet my friend today in Sochi, "NEW WAVE"))✌️👋 You were great As always!))) Bravo, Ricky! @ricky_martin #rickymartin

A photo posted by Филипп Киркоров (@fkirkorov) on Sep 3, 2016 at 1:20pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!