Foto: Publicitātes foto

Pirmdienas, 15. jūlija, rītā ne vienu vien Radio SWH klausītāju gaidīja pārsteigums – rīta šovu Andra Freidenfelda rīta svīta kopā ar iemīļoto joku plēsēju Fredi vairs nevadīja Zane Stocka.

DELFI Izklaidei paskaidroja Radio SWH pārstāve Inita Pelse, Rīta svītas koncepts jau no sākuma noteica, ka Freda pavadoņi ēterā laiku pa laikam mainīsies, un tagad tas arī noticis - Stocka nomainīta pret Jutu Rasmusenu (attēlā).

Raksturojot jauno ētera "personību", SWH mājas lapā vēstīts, ka Juta ir profesionāla sapņotāja, kura, kārtējo reizi laidelējoties virs mākoņaitu ganāmpulka, pamanījusi oranžu planētu.

"Pametot brokastu kafiju pusdzertu, Juta atvadījās no Zemes, silti apskāva sirmo dzimtenes bērzu un devās uz Radio SWH baudīt oranžu dzīvi," tēlaini Jutas pievienošanos radiostacijai apraksta tās mājaslapā.

Tiesa, Stocka, kura atpazīstamību iemantojusi arī kā dīdžejmeitene dažādās ballītēs, no SWH klausītājiem neatvadās, jo, kā vēsta radio pārstāvji, viņa turpinās darboties citās radiostacijas programmās.

Jau vēstīts, ka Andra Freidenfelda rīta svīta darbu uzsāka šī gada februāri, nomainot populāro rīta šovu BB Brokastis, bet Freda partnere Stocka pirmajās darba nedēļās bija saņēmusi arī daudz negatīvu atsauksmju, kas satrauca skaistās meitenes prātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!