Foto: Publicitātes foto

Populārais dīdžejs Toms Grēviņš (attēlā), kurš ir arī zīmola Zelta zivtiņa mūzikas bloga autors, apkopojis desmit piemērotākās mūzikas kompozīcijas, kas būtu derīgas Valentīna dienas ballītes pēdējai dejai.

"Noteiktu romantikas devu iespējams atrast daudzās dziesmās, tomēr ne visas derēs lēnajām dejām visu mīlētāju dienas diskotēkā. Atlasītās dziesmas ir izturējušas pārbaudi praksē dažādos pasākumos, un šīs tiešām ir kompozīcijas, ar kurām nevar nošaut greizi," teic Grēviņš.

James Blake - Limit to Your Love. "Feistas un Gonzalesa, divu Kanādas mūzikas gigantu, sarakstītā dziesma nav par laimīgu mīlestību, taču Džeimsam Bleikam vairāk par dziesmas tematiku interesējusi skaļuma un klusuma mijiedarbība," kompozīciju komentē Grēviņš.

M83 - Teen Angst (Luciano Remix). "Šveices minimālā tehno karaļa Luciano versija par M83 oriģinālā ļoti skaļo Teen Angst ir lieliska ne tikai kā pēdējā dziesma diskotēkā, bet arī kā viena no visu laiku labākajiem remiksiem."

Norah Jones vs Radioslave - Salida Del Sol. "Producenta Radioslave nelegāla replika par Noras Džounsas lielāko hitu. Lielisks fināls skaistam nakts diskotēkas noslēgumam, kad aiz loga jau aust dienasgaisma."

Lana Del Rey - Video Games. "Pēdējā dziesma un laiks iet mājās spēlēt video spēles, ja patiešām vēl nenāk miegs. Daudzas Lanas Del Rejas dziesmas var izmantot tikai diskotēku noslēgumos."

Edith Piaf - Non, Je ne regrette rien. "Liktenīgā sieviete no pavisam citiem laikiem. "Man nekas nav jānožēlo", dzied Piafa. Labas ballītes noslēgumā tā vajadzētu teikt ikvienam, kurš to laimīgi sagaidījis."

For Tet - Locked. "Four Tet jeb producenta Kjerana Habdena mūzika ir lieliski piemērota ballīšu noslēgumiem, jo tā ir meditatīva un hronometrāžā gandrīz bezgalīga."

Journey - Don't Stop Believin'. "Ļoti pacilājoši un ļoti vecmodīgi," lakoniski komentē Grēviņš.

Queen - Bohemian Rhapsody. "Šī ir visu laiku labākā noslēguma dziesma, kurā iekodēts kaut kas tāds, kas tai kompozīcijai neļaus novecot un zaudēt aktualitāti. Kas tas ir? Cilvēce pagaidām nav atradusi atbildi uz šo jautājumu."

Whitney Houston - I Will Always Love You. "Šī bija un būs populāra diskotēku noslēguma dziesma. Un nav nepieciešams komentēt, kāpēc tā," romantisko dziesmu topu noslēdz Toms Grēviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!