Foto: LETA

Grupa "Double Faced Eels" ar divu dziesmu izplatīšanu, izziņo gaidāmo albumu.

12.jūnijā grupa "Double Faced Eels" izdod divas jaunas dziesmas - "Kur esi tu?" un "Cenu zīmes", kas būs iekļautas jūlija beigās gaidāmajā albumā "Neformāts".

Par dziesmu "Kur esi tu?" grupas dalībnieki pauduši, ka katrs cilvēks dzīvē meklē, ko savu naudu, laimi, māju vai automašīnu. Viņu ieskatā, "Kur esi tu?" vēsta par savas dzīves labākā drauga meklēšanu jeb partneri - Dažiem to izdodas laimīgā kārtā atrast jau vidusskolā, citiem, meklējumi turpinās līdz tie atrod savu dvēseles radinieku.

"Lai meklējums nebūtu pelēks un stāsts nepanesami garš, tad grupas izvēlētais aranžējuma un dziesmas mākslinieciskais virziens ir maksimāli tuvināts vasaras noskaņojumam, vieglā un pozitīvā manierē," akcentēja grupas dalībnieki.

Grupas "Double Faced Eels" jaunāko albumu "Neformāts" izdos 29.jūlijā un ir grupas radošo darbu nākamais etaps, kas seko iepriekšējam, 2018.gadā izdotajam ierakstam "Atspulgs".

Grupas izveidotājs Marka norādīja, ka grupa joprojām turoties pa gabalu no ģirtārroka. Salīdzinot albumu "Heformāls", jaunajā ierakstā grupa aiziet pozitīvākā un rotaļīgākā virzienā. Dažās dziesmās, kā pauda Marka, dažās dziesmās ļaujam vaļu savai huligāniskajai pusei.

"Zināmā mērā vienmēr esam jutušies kā vietējās mūzikas industrijas neformāts, tāpēc tad, kad šis vārds radās kā teksts vienai no dziesmām, uzreiz bija skaidrs, ka tā ir jānosauc arī albums," uzsvēra Marka.

Šogad aprit 20 gadi kopš tika dibināta grupa "Doubel Faced Eels". Grupas pašreizējo sastāvu veido Mārtiņš Gailītis, Reinis Straume, Viktors Maslovs, Dairis Petrauskis.
Grupa ieguva atpazīstamību ar dziesmu "Zilais valis" un tai sekoja tāda paša nosaukuma albuma izdošana. Savas darbības laikā grupa ir izdevusi četrus albumus - 2006.gadā "Zilais Valis", 2007.gadā "Kurš gribēja nogalināt Džūliju? Nezinu, bet trāpīja mums", 2010.gadā iznāca albums "Vēl patiesāk", savukārt 2018.gadā pie klausītājiem nonāca albums "Atspulgs".
2019.gadā grupa izveidoja dziesmu "Ideāli", un kopā ar kampaņas rīkotājiem piedalījās aktivitātēs, kas vērstas skolu jauniešu un viņu vecāku auditorijai par aktuālu un svarīgu tēmu - mobings.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!