Foto: Publicitātes foto
Sagaidot gada klusāko laiku, Latvijas titulētākā kantrimūzikas grupa "Sestā jūdze" saviem klausītājiem visā pasaulē ir sagatavojusi Ziemassvētku pārsteigumu: sirsnīgu svētku koncertu "Šūpuļdziesma" no Straupes baznīcas.

Baznīcas mierīgajā un svētsvinīgajā gaisotnē būs dzirdamas grupas ziemas dziesmas, pasaulē labi pazīstami Ziemassvētku skaņdarbi gan latviešu, gan oriģinālvalodā un ne tikai – programmā skanēs gaidāmajā albumā "Upe" iekļautā koncerta tituldziesma ar nosaukumu "Šūpuļdziesma", tāpat arī pilnīgi jauna un līdz šim vēl neatskaņota Agra Gedroviča dziesma ar Māras Zviedres vārdiem. Koncerta sākumā jūs uzrunās Straupes baznīcas mācītājs Gints Polis.

Iegādājoties virtuālo saiti uz koncertu, varēsiet to noskatīties kādā no piedāvātajiem laikiem svētku brīvdienās. Un, ja vien būs vēlēšanās, pat visas trīs reizes. Biļetes iegādājamas bilesuparadize.lv.

24.12. plkst. 21.00-23.00

25.12. plkst. 17.00-19.00

26.12. plkst. 19.00-21.00 pēc Latvijas laika.

"Laikā, kad nevaram ieskatīties acīs saviem klausītājiem, izmantosim mūsdienu tehnoloģiju sniegtās iespējas, lai uz mirkli būtu kopā mūzikā un piedzīvotu svētku brīnumu," portālam "Delfi" teic "Sestās jūdzes" dziesmu autors Agris Gedrovičs.

Straupes baznīca ir ievērojama ar faktu, ka tā būvēta 13. gadsimtā kā Lielstraupes pils ansambļa sastāvdaļa. Turklāt šis Latvijā ir vienīgais dievnams, no kura atdalīts koka zvanu tornis, kas atsevišķi uzbūvēts 1744. gadā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!