Foto: Reuters/Scanpix/LETA
ASV poproka grupas "OneRepublic" Rīgā plānotais koncerts ir pārcelts uz 2021.gada 11.novembri, informē pasākuma organizatori "L Tips Agency".

Iepriekš bija plānots, ka "OneRepublic" "Arēnā Rīga" uzstāsies šā gada 14.novembrī, taču koncerts Covid-19 pandēmijas dēļ pārcelts. Iegādātās biļetes būšot derīgas uz nākamā gada koncertu, tomēr rīkotāji neziņo, kā rīkoties tiem, kuriem jaunais koncerta datums nav piemērots un viņi vēlas atgūt naudu.

"Laikā, kad Covid-19 pandēmija izjauc plānus visā pasaulē, ne visas lielās koncertturnejas tiek pārceltas, daudzas no tām vienkārši atceļ. "OneRepublic" nolēmuši pārcelt ne tikai savu koncertturneju, bet arī jaunā albuma "Human" izdošanu, lai tad, kad dzīve atgriezīsies normālajā ritumā, radītu vēl vairāk prieka saviem faniem," teikts koncerta rīkotāju izplatītajā paziņojumā.

Iepriekš grupa sniedza koncertu Rīgā 2014.gadā.

Grupu "OneRepublic" ASV pilsētā Kolorādospringsā 2002.gadā nodibināja bijušie skolasbiedri - solists, multiinstrumentālists, dziesmu autors Raiens Teders un ģitārists Zaks Filkinss. Pašreizējo sastāvu veido arī ģitārists Drū Brauns, basists un čellists Brents Kacls, bundzinieks Edijs Fišers un taustiņistrumentālists Braiens Villets.

Atpazīstamību "OneRepublic" atnesa 2007.gads un sadarbība ar producentu "Timbaland", kas remiksēja un savā albumā iekļāva grupas dziesmu "Apologize".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!