Foto: DELFI

Iespējams, ka pēc Maskavas vadošo politiķu rīkojuma Jūrmalā savus pasākumus vairs nevar rīkot konkurss Jaunais vilnis, KVN, kā arī humoršovs Comedy Club, trešdien, 17. decembrī, vēsta laikraksts Vesti.

Laikraksts, atsaucoties uz neoficiālu informāciju no Jūrmalas domes, vēsta, ka šāds lēmums pieņemts Maskavā ļoti augstā līmenī un tam, pat ja domā savādāk, ir jāpakļaujas Igoram Krutojam, Aleksandram Masļakovam un Garikam Martirosjanam.

Tas nozīmē, ka Jūrmala nākamā gadā zaudē plašu izklaides programmu ar pasākumiem, ko būtu rīkojuši minētie Krievijas mākslinieki. 

Laikraksts pieļauj, ka pašvaldībai tas varēt radīt zaudējumus vairāku miljonu eiro apmērā, kā arī apraks vēlmi Krievijas bagātākajiem iedzīvotājiem iegādāties sev īpašumus, tādējādi graujot termiņuzturēšanās atļauju programmu.

Tāpat laikraksta aptaujātie Jūrmalas viesnīcu un restorānu pārstāvji norādījuši, ka tā ir ļoti bēdīga situācija, jo parasti uz šiem pasākumiem viņi esot nopelnījuši 95% no gada ienākumiem.

Piemēram, divi viesnīcu un restorānu pārstāvji esot norādījuši, ka tikšot slēgta viesnīca un restorāns, kā arī darba atlaisti darbinieki.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!