Foto: DELFI

To valstu pulciņam, kas jau noskaidrojušas savu pārstāvi starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā, aizvadītajā nedēļas nogalē beidzot pievienojusies arī Igaunija.

Tapis zināms, ka lielajā Eirovīzijā Igauniju pārstāvēs krievu izcelsmes dziedātāja Tatjana Mihailova, kura darbojas ar skatuves vārdu Tanja (attēlā) - viņa nacionālajā atlasē triumfēja ar dziesmu Amazing.

Igaunijas dziedātāja, tāpat kā Latvijas pārstāvji, Eirovīzijā uzstāsies pirmajā pusfinālā, kurš norisināsies 6. maijā, un sacentīsies ar Zviedrijas, Albānijas, Islandes, Krievijas, Azerbaidžānas, Armēnijas, Beļģijas, Ungārijas, Moldovas, Melnkalnes, Sanmarīno, Portugāles, Ukrainas un Nīderlandes pārstāvjiem.


Jau vēstīts, ka Latvija uz Eirovīziju šogad sūtīs apvienību Aarzemnieki, kuri konkursa skatītāju un klausītāju simpātijas centīsies izpelnīties ar dziesmu Cake to Bake.

Savukārt līdz šim vislielāko rezonansi jau paguvusi izraisīt Polijas "eirodziesma". Lielajā konkursā šī valsts startēs ar kompozīciju Slavic Girl jeb Slāvu meitene, un tās izpildītāji Donatan&Cleo apdzied šo meiteņu fiziskos dotumus un uzvedības modeli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!