Foto: AP/Scanpix

Divi īru pusaudži kļuvuši par interneta slavenībām, pateicoties ar mobilā tālruņa kameru nofilmētam Riannas dziesmas We Found Love priekšnesumam, kas tapis kādā pavārtē blakus atkritumu tvertnēm.

Vienpadsmit gadus vecais dziedātājs Robs Skenlons un Harisons Dodo, kurš viņu pavada uz ģitāras, savu veikumu publiskojuši sociālajā tīklā Facebook, kur tas milzīgu popularitāti nav ieguvis, bet nedaudz vēlāk sižets izvērties par hitu video vietnē YouTube.

Šajā sakarā zēni var pateikties sižeta virsrakstam, kurā atzīts, ka viņi muzicē labāk par dziesmas oriģināla autori.

Dažu dienu laikā sižets skatīts vairāk nekā miljons reižu, un apmeklētāji atzinuši, ka viņus apbūris Skenlona vokāls. Kā atzīmē raidsabiedrība BBC, arī viņa drauga ģitārista talants ir ievērojams, īpaši ņemot vērā, ka ieraksts tapis spontāni un gandrīz bez jebkādas sagatavošanās.

Populāro video pamanījusi arī vietējā televīzija, un puiši kopā ar pārējiem grupas FreshEra dalībniekiem uzaicināti uz kādu no raidījumiem. Tāpat jauniešus ievērojuši arī populārā ASV talantu šova American Idol veidotāji.

Lai gan vecāki solījuši nepieļaut, lai slava sagroza pusaudžiem galvu, šķiet, ir jau mazliet par vēlu. "Meitenes pamanīja Robu, un mums nācās bēgt," ar popularitātes ēnas pusi iepazinies Harisons, kura vecāki ieceļojuši Īrijā no Zimbabves.

Robs savukārt apgalvo, ka nevēloties piedalīties populāros televīzijas šovos. "Mēs rakstīsim savas dziesmas, iesim savu ceļu. Labāk visu darīt pašiem," uzskata vienpadsmitgadīgais solists.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!