Foto: Privātais arhīvs

Pazīstamais jaunais mūziķis Ivars Kļaviņš (attēlā) uz laiku atkāpies no mūzikas aktualitāšu analizēšanas. Viņš devies uz kalniem, lai meditētu, un beidzot sapratis, kāda ir dzīves jēga. Šajā atklāsmē Kļaviņš, protams, gatavs dalīties arī ar citiem.

"Pašlaik atrodos vienā no Skotlandes kūrortpilsētām. Skaista vieta, kalnu ieplakā, bet šeit nav zonas nedz datoram, nedz telefonam. Esmu devies kalnos, lai meditētu un saprastu, kāda ir dzīves jēga," sarunā ar DELFI Izklaide no kalniem ziņo Ivars.

Nelielajā pauzē starp meditāciju seansiem Skotijā viņš atradis laiku arī, lai padalītos gūtajās atklāsmēs ar saviem talanta cienītājiem Latvijā.

"Esmu nonācis pie jaunas atklāsmes - beidzot esmu sapratis kāda ir katra vīrieša ideālas dzīves formula. Lai katrs vīrietis būtu laimīgs, viņam vajag, lai viņam būtu: pirmkārt - ļoti labi atalgots darbs, tāds, uz kuru var pat neiet, bet saņemt naudu; otrkārt - automašīna, ļoti jaudīga, ļoti skaista, bet tajā pašā laikā ļoti ekonomiska un praktiski nekad nelūstoša.

Numur trīs - fantastiska sieviete. Ļoti skaista, seksīga, ļoti gudra, mūžīgi nogribējusies, mīloša, uzticīga un tai pašā laikā pati saprot, kad vajag aizvērties," galvenos pamatakmeņus īsta vīrieša laimei nosauc Kļaviņš.

Kā ceturto lietu, kas nepieciešama laimīgai dzīvei, mūziķis nosauc māju jūras krastā. "Baltu smilšu pludmale, zils ūdens, silts, ūdenī nav nekādu pretekļu, piemēram medūzu, haizivju, sālsūdens krokodilu un ūdensčūsku, un, protams, ka pludmali apsargā seksīgas meičas sarkanos bikini ar uzpumpētām silikona krūtīm.

Pēdējais, kas vajadzīgs laimīgai dzīvei - zvēra veselība. Tāda, kā kalnietim: var dzert, pīpēt un nemaz netrenēties, bet būt vesels kā vērsis," atklāsmēs, pie kurām nonācis dzīves jēgas meklējumos, dalās jaunais mūzikas talants.

Viņš turpinās kādu laiku uzkavēties kūrortpilsētā, lai nodotos meditācijām un, iespējams, nonāktu pie vēl kādas ne mazāk vērtīgas atziņas, kas var noderēt nabaga tautiešiem. Pagaidām Kļaviņš iesaka visus tiekties uz šo piecu ideālas dzīves pamatprincipu izpildi. "Tikai sasniedzot visus šos piecus elementus, dzīve būs izdevusies," secinājis Kļaviņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!