Foto: DELFI

Otrdienas, 6. augusta, vakarā Vecrīgas viesnīcā Grand Palace Hotel ar jestru burziņu tika atzīmēta dziedātājas Jenny May jeb Maijas Stuģes jaunākā muzikālā veikuma prezentācija.

Viesnīcā notikušajā pasākumā dziedātāja pirmo reizi plašākai publikai atrādīja savu jaunāko videoklipu, kas tapis populārās meksikāņu dziesmas La Bamba kaverversijai.

Gan jaunajā klipā, gan tā prezentācijas ballītē Jenny May aizrautīgi demonstrēja savas dejošanas iemaņas, virpuļojot kopā ar profesionāliem dejotājiem. Tāpat viesiem bija iespēja baudīt nelielu pasākuma "vaininieces" koncertiņu, kā arī ēdienus un dzērienus.

Sumināt Jenny May nozīmīgajā dienā bija ieradies viņas draugs un kolēģis - itāļu dziedātājs Roberto Meloni, savulaik šovā Okartes skatuve zināmu atpazīstamību guvušais grupas Blitze līderis Arvīds Berķis, ukraiņu izcelsmes dziedātāja Katy Tindemark un citi šovbiznesa jomas darboņi.

Starp viesiem bija arī savulaik populārā dziedātāja Ladybird jeb Tatjana Šihmuratova, kura jau vairākus gadus dzīvo ārzemēs, bet šobrīd viesojas dzimtenē. Viņu uz ballīti pavadīja dziedātājs, modelis un dīdžejs Markus Riva.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!