Trešdien, 1. aprīlī, DELFI sadarbībā ar Radio SWH saviem lasītājiem piedāvāju iespēju video tiešraidē baudīt muzikālās apvienības Labvēlīgais tips koncertu, bet tiem, kuri to palaida garām vai grib baudīt atkārtoti, iespējams noskatīties trīs improvizētajā koncertā izpildīto dziesmu video.

Koncerts radioviļņos un DELFI videotiešraidē skanēja raidījuma Klusā stunda laikā, bet, kā solīja gan radiostacijas, gan grupas pārstāvji - šī noteikti nebija nekāda klusā stunda. 

Jāatgādina, ka pirms diviem gadiem grupas Labvēlīgais tips līderis Fredis jeb Andris Freidenfelds paziņoja par grupas pamešanu. Neraugoties uz to, apvienība ik pa laikam sanāk kopā, lai priecētu klausītājus, un jau šī gada rudenī grupas faniem gaidāmi īpaši svētki. 

1. aprīlī, uzsverot, ka šis nav nekāds joks, apvienība izsludinājusi gaidāmos lielos rudens šovus - jauno programmu Brīvības nianses būs iespēja redzēt 31. oktobrī Vidzemes koncertzālē Cēsis, 7. novembrī Rēzeknē, Latgales vēstniecībā Gors un, protams, 18. novembrī - Arēnā Rīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!