Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītās nedēļas nogalē starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija ar dziesmu Euphoria triumfēja Zviedrijas dziedātāja Lorīna (attēlā), un vēl dažas nedēļas eiropieši viņu atcerēsies. Taču izrādās, ka savas muzikālās karjeras sākumā Lorīna izskatījās pavisam savādāk.

Zviedrijas mērogā Lorīna populāra kļuva 2004. gadā, kad piedalījās vietējā televīzijas talantu šovā Idol, kur priecēja publiku ar The Police, Britnijas Spīrsas, Maikla Džeksona un citu mūzikas zvaigžņu dziesmām, un rezultātā ierindojās ceturtajā vietā.

Taču skatītājiem viņa palika atmiņā, un, lai gan pēc talantu šova viņa dziedāja salīdzinoši maz, veidojot dažādus televīzijas realitātes šovus, publika viņu neaizmirsa un šogad kā savu pārstāvi izvirzīja Eirovīzijai.

28 gadus vecā Lorīnas (īstajā vārdā Lorina Zineba Noka Talhaoui) vecāki ir marokāņi, un tieši šis faktors, iespējams, bija izšķirošais, kāpēc dziedātāja uz Eirovīziju bija nolēmusi pilnībā mainīt savu ārieni - zviedru prese vēsta, ka viņa to izdarījusi pēc producentu ieteikuma.

Speciālisti Lorīnai esat iestāstījuši, ka afrikāņi Eiropas mūzikas konkursos uzvar ļoti reti, tāpēc Lorīna piekrita mainīt savu ārieni, izveidojot nu jau pazīstamo "maģiskās citplanētietes" tēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!