Foto: DELFI

Par aizvadītajā nedēļā darbu uzsākušās radiostacijas BOOM FM populārāko pārraidi kļuvis Artusa Kaimiņa vadītais sarunu šovs Suņa būda, kurā šonedēļ viesojās skandalozais pašmāju mūziķis Sandis Kiops (attēlā).

Jau vēstīts, ka pirmā Suņa būdas raidījuma viesis bija bēdīgi slavenā hita Perfekta diena izpildītājs hiphoperis Nottārs, un Kaimiņa izsmiekla pilnā pārraide ātri vien kļuva par vietēja mēroga sensāciju.

Kad tapa zināms, ka nākamais studijas viesis būs Titānika līderis Sandis Kiops, ne viens vien komentētājs un sociālo tīklu lietotājs nepacietībā gaidīja, kā runātīgais mūziķis tiks galā ar provokatīvajiem Kaimiņa izteikumiem.

Iespējams, daži no Suņa būdas faniem trešdienas, 22. maija, rītā piedzīvoja vilšanos, jo abu vīriešu saruna noritēja bez liekiem starpgadījumiem - vienīgais temats, kas studijas viesim ne visai patika, bija viņa bērnu jautājums.

Kaimiņš raidījumam bija nopietni gatavojies, noskatoties raidījumu Precamies!?!, kurā tika apspriesti arī Kiopa trīs bērni un tas, cik ļoti viņš par savām atvasēm rūpējas.

"Tev liekas, ka dzīves jēga ir drāzties?" interesējās Kaimiņš, bet Kiops uz šo jautājumu atbildēja, ka viņš ir nevainīgs, kam raidījuma vadītājs gan atsacījās ticēt un turpināja viesi tincināt par bērnu aprūpi.

"Protams, ka es viņus mīlu un par viņiem garīgi rūpējos. Tas jau ir daudz," spītīgi pie savas pārliecības turējās Kiops.

Pēc viesošanās studijā Sandis sarunā ar DELFI Izklaidi neslēpa, ka Kaimiņa interese par viņa bērniem un to, kā mūziķis par savām atvasēm rūpējas, bijusi īpaši uzkrītoša.

"Ja viņš tik ļoti grib rūpēties par citu bērniem, varbūt viņam pašam vajag bērnus. Es jau apsvēru domu sazināties ar savu bērnu māti - varbūt viņa varētu laist pasaulē Kaimiņa atvasi. Bet varbūt viņš ir neauglīgs," spriedelēja mūziķis.

Kiops atzina, ka, neraugoties uz nelielo rīvēšanos par bērnu jautājumu, viņam par Kaimiņu palicis ļoti labs iespaids un abi šķīrušies ja ne gluži kā draugi, tad kā labi biedri gan, paspiežot viens otram rokas.

"Jā, viņš ir viltīgs un apguvis psiholoģijas pamatus, bet tas ir viņa darbs - meklēt vājo vietu. Bet citādi viņš ir normāls džeks," savu sarunas biedru raksturoja mūziķis un norādīja, ka, iespējams, saruna būtu bijusi daudz spraigāka, bet viņš iepriekšējā naktī bija gulējis tikai divas stundas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!