Foto: LETA

Šonedēļ darbu uzsāka humorista Ufo vadītā radiostacija BOOM FM, kurā darbosies arī Latvijas Nacionālā teātra aktieris Artuss Kaimiņš (attēlā), un viņš jau ar pirmo raidījumu sevi spilgti pieteicis radio personību pulciņā.

Par sava raidījuma Suņa būda pirmo viesi Artuss bija izvēlējies leģendārā hita Perfekta diena izpildītāju Nottāru, bet draudzīgas sarunas vietā raidījuma vadītājs klausītājiem sarīkoja neaizmirstamu šovu.

Jau pārraides sākumā Artuss nepārtraukti mēģināja provocēt jauniņo puisi, kurš pirms tam sarakstē ar radio BOOM FM pārstāvi bija godīgi atzinis, ka pagaidām viņam jaunais radio izskatoties pēc "mēsla".

Tāpat raidījuma laikā Kaimiņš atskaņoja Nottāra muzikālās daiļrades fragmentus, lūdzot jauno izpildītāju paskaidrot, par ko īsti viņš dzied, tincināja zēnu par viņa politisko pārliecību, skolas gaitām, attiecībām ar alkoholu un privāto dzīvi.

Nottārs, viesojoties pie Artusa, šķita visnotaļ samulsis par šādu notikumu pavērsienu, bet strīdos neiesaistījās, aicinot aktieri doties uz dažādām interneta vietnēm, lai tur viņš noskaidrotu visus sev interesējošos jautājumus. 

"Tu mani beidz dzīt - ej tur, ej tur. Tu pats vari tur iet! Es tevi uzaicināju uz Suņa būdu, lai tu man normāli visu izstāstītu kā cilvēks cilvēkam. A tu mani visu laiku kaut kur dzen. Es taču tevi nekur nedzenu," niknojās raidījuma vadītājs.

Nezināmu iemeslu dēļ Artuss savam studijas viesim ieteica noskatīties filmu Mehāniskais apelsīns, kas viņam varētu noderēt.

Videofragments ar abu dižgaru tikšanos radiostacijā strauji kļuvis par zināma mēroga sensāciju pašmāju sociālo tīklu lietotāju vidū, bet Artusa asprātības un provokācijas guvušas visnotaļ neviennozīmīgu vērtējumu un ne viens vien komentāros pat aizstāvējis jauniņo dziedātāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!