Foto: DELFI

Aizvadītās nedēļas izskaņā kultūras namā Sapņi un kokteiļi tuvāko draugu un atbalstītāju lokā savu jaunāko muzikālo veikumu prezentēja šovā Okartes skatuve iepazītais multimākslinieks, pasākumu vadītājs un dziedātājs Kašers jeb Kaspars Blūms-Blūmanis (attēlā pa kreisi).

Videoklipa Come and Get Me prezentācijas viesi bija aicināti ierasties aizvadītā gadsimta trīsdesmito gadu "slaveno un bagāto" stilā, un daudzi no mūziķa sveicējiem to arī bija ņēmuši vērā, pārvēršot norises vietu par smalku retro stila salonu.

Prezentācijas laikā bija iespēja ne tikai noskatīties jauno videoklipu, bet arī aplūkot Kašera gleznas un piedalīties video izmantoto atribūtu izsolē, kas guva gana lielu sanākušo atzinību.

Sumināt Kašeru lielajā dienā bija ieradušies daudzi viņa šova kolēģi un citi pašmāju mūzikas biznesa pārstāvji - Oskars Deigelis, Katy Tindemark, Laura Raila un citi, kā arī skaistumkonkursu organizētājas Kristīne Lindenblate un Liene Skulme, šova Pelnrušķīte uzvarētāja Kristīne Teilāne un citi viņa atbalstītāji.

Kā norāda pats Kašers, videoklips ir tiešām ekstravagants un neparasts ceļojums cauri trim laikmetiem - īstās mīlestības meklēšanas process vijas no realitātes līdz sapņu pasaulei, no trīsdesmito gadu glamūra cauri emo pasaulei un līdz pat Endija Vorhola cienīgam popārtam.

Pēc video publiskošanas globālajā tīmeklī jau saņemtas arī pirmās Kašera daiļrades cienītāju atsauksmes, un gandrīz vienprātīgi klips tiek atzīts par īstu mākslas darbu, kādu pašmāju mūzikas darboņu vidū bieži negadoties redzēt.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!