Foto: Mango

Baskovs ar Monseratu Kavaljē pazīstami kopš 2000. gada. Pirmā operdziedātāju tikšanās notika SanktPēterburgā, kur somu producents Juha Matina organizēja koncertu un piedāvāja Baskovam dziedāt duetā ar slaveno spāņu operdziedātāju. Pirms tam Monserata bija dzirdējusi ierakstu, kurā dzied Baskovs un piekrita uzstāties kopā ar krievu tenoru. Sadziedāšanās izdevās un kopš tās reizes abi mākslinieki ir kļuvuši par draugiem un skatuves kompanjioniem. Baskovs neslēpj, ka ir gatavs darīt visu, ko vēlas Monserata un senāk pat atcēla savus solokoncertus, ja spāņu operas dīva zvanīja Baskovam un aicinaja viņu doties uz Spāniju, uz kopīgiem dziedāšanas mēģinājumiem. Ar pasaulslaveno operu "Kleopatra" Baskovs un Monserata uzstājušies karaliskajā Madrides operā, Barselonā, Romā, Ķelnē un Francijā.

Baskovs paguvis sadraudzēties arī ar Monseratas meitu Monsitu, kura tāpat kā māte, ir operas dziedātāja, liriska soprāna īpašniece. Pēdejā laikā klīst runas, ka Baskova un Monseratas meitas starpā uzplaukušas mīlas jūtas. Jaunais pāris bez Monseratas klātbūtnes kopīgi apmeklēja arī "Jaunā Viļņa" slēgtās afterpārtijas.

"Jaunā viļņa" noslēguma koncertu atklāja Baskova, Monseratas un Monsitas operdziedājums. Krievijas zelta balss īpašnieks izturējās vienlīdz galanti gan pret meitu, gan skatuves partneri un iespējamo sievasmāti - Monseratu.

 

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!