Foto: Privātais arhīvs

Pašmāju šlāgermūzikas meistars Sandis Kiops (attēlā) pēc panākumiem Kobzona konkursā atkārtoti devies uz Krieviju, lai piedalītos mūziķu sacensībās "Музыкальный ринг". Kiops bija vienīgais Latvijas pārstāvis tajā un nelika atbalstītājiem vilties.

"Kopā bijām kādi 30 dalībnieki, man likās, ka visi pārējie bija no Krievijas, biju vienīgais Latvijas pārstāvis. Taču es jutos te jau kā savējais. Mani atpazina organizatori no Ostankinas TV un žūrijas locekļi.

Jau man tuvojoties konkursa norises vietai no tālienes, viena no organizētājām sauca man pretī: "Sveiki, Sandi, prieks tevi atkal redzēt pie mums!" Vēlāk izrādījās, ka viņa jau no Kobzona konkursa uzstāšanās reizes ir mana fane," sarunā ar "Delfi Izklaide" emocijās no Maskavas dalās Kiops.

"Pirmajā kārtā dziedāju "Prāta vētras" populāro gabalu "Скользкие улицы". Tiku uz otro kārtu. Tajā nodziedāju veco labo hitu "Белые розы" ar visām niknajām Kiopa kustībām. Žūrija vienkārši bija sajūsmā par manu šovu. Mani nosauca par jautrāko dalībnieku," par atzinību jūsmo Kiops.

Konkursā par uzvarētājiem atzīta vesela grupa – ļaudis, kas atbilduši krievu šovbiznesa augstajiem standartiem. Viņu starpā arī mūsu Kiops.

"Kā balvu dabūju iespēju uzstāties septembrī Ostankinā Kobzona konkursa desmit gadu jubilejas šovā. Neesmu vīlies. Es ticu, ka Maskava ir pilsēta, kur piepildīšu savus muzikālos sapņus.

Uzskatu, ka manas karjeras sākums Krievijā sākās jau ar piedalīšanos Kobzona konkursā. Protams, lai izsistos Krievijas šovbiznesā, vajag labus sakarus mūzikas vidē, neticami daudz veiksmes un naudas, bet es to izdarīšu – esmu taču Sandis Kiops," iedvesmas pilns ir mākslinieks.

Starp citu, šis bijis pirmais ceļojums pēdējā gada laikā, kurā Kiops devies bez mīļās Dainas.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!