Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā malu malās tika atzīmēti mīlētāju svētki Valentīna diena, un karsta ballīte norisinājās arī Saldus klubā PMK, kur uz skatuves kāpa viens no skandalozākajiem pašmāju dziedātājiem Sandis Kiops (attēlā) ar savu grupu Titāniks.

Tiesa, Saldus kluba apmeklētājiem šajā vakarā nācās piedzīvot vilšanos, jo pirms tam Valentīna dienas koncerta reklāmās bija solīts dubultbaudījums - 15. februārī klubā PMK bija jāuzstājas ne tikai Kiopam, bet arī tautā mīlētajai Kombuļu Inesei.

DELFI Izklaidei pastāstīja izklaides vietas pārstāvji, Inese līdz pat piektdienas pusdienlaikam solījusi ierasties, bet vakarā, kad klubā jau sākuši pulcēties jaunieši, viņas telefons bijis atslēgts un populārā māksliniece tā arī nav ieradusies.

Lai Saldus un tuvējo apdzīvoto vietu mīlas pārīši un citi izklaidēties gribētāji nejustos pavisam pievilti, grožus savās rokās ņēmis Kiops, kurš gods godam rāvies gan par sevi, gan par klāt neesošo Inesi - viņš uzstājies ar tik garu programmu, ka tās laikā nācies mainīt kreklus, bet no skatuves Sandis nokāpis gluži bāls.

Koncerta laikā Kiops, protams, arī vairākas reizes demonstrēja savu "pīlādžogas spērienu", bet to, ka dziedātājs ir gaidīts un mīlēts Saldū, liecināja meiteņu sajūsmu un plakāti ar pikantiem saukļiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!