Foto: Mavrix/Scanpix

Daudzas sievietes ir gatavas pārgulēt ar praktiski jebkuru rokmūziķi, un arī paši rokeri nereti nav pārāk izvēlīgi. Tā, piemēram, amerikāņu grupas KISS basģitārists Džīns Simonss (attēlā) atzīst, ka ir pārgulējis ar 4600 sievietēm, īpaši viņas nešķirojot.

"Nav svarīgi, vai meitenei ir modeles āriene vai arī viņa nav īpaši pievilcīga - galvenais ir ņemt to, kas tajā brīdī tiek piedāvāts," intervijā žurnālam Playboy stāstījis 63 gadus vecais mūziķis, kura skatuves vārds ir "Dēmons" un firmas zīme - neparasti garā mēle.

Tāpat viņš atzīst, ka "nereti neglītās sievietes gultā ir daudz prasmīgākais par skaistulēm", bet pilnīgi noteikti pēc tam viņas ir "daudz pateicīgākas".

Dēmonam gan esot pilnīgi vienalga, vai arī partnerei patīk viņu seksuālas rotaļas. "Te taču runa nav par otru cilvēku, bet, pirmām kārtam, par paša baudas gūšanu," atklāts ir Simonss.

Kā ģitārists atzinies intervijā, kopumā viņš esot pārgulējis aptuveni ar 4600 sievietēm, starp kurām ir arī tādas mūzikas leģendas kā Daiena Rosa un Šēra.

Jau 28 gadus Simonss (īstajā vārdā Haims Vics) ir kopā ar bijušo Playboy modeli un aktrisi Šenonu Tvīdu, un viņiem ir divi bērni.

Savulaik viņš jokoja, ka ar Tvīdu ir "laimīgi neprecējies", jo laulības ir institūcija, bet neviens sevi cienošs rokeris nevēlas dzīvot institūcijā. Tiesa, 2011. gadā salūza pat viņš un ilgi gaidītās kāzas tomēr notika.

Jau vēstīs, ka no Dēmona īpaši neatpaliek arī slavenais latviešu mūziķis Valters Frīdenbergs. "Grāmatvedību neveicu, bet mūzikas lauciņš ir tāds, ka visu mūžu nodzīvot ar vienu partneri ir ļoti grūti. Man noteikti ir bijis vairāk nekā desmit sieviešu," žurnālam Shape lepojās Valters.
Foto: AFP/Scanpix
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!