Foto: Mango

Ceturtdien, 24. novembrī, ar ballīti sirsnīgā atmosfērā kultūras bārā Sapņi un kokteiļi prezentēts videoklips dziesmai Paliec tepat, kas iezīmē Andra Kiviča (attēlā) un daudzsološās jaunās dziedātājas Laimas Graudas sadarbības sākumu.

"Man jau sen gribējās realizēt savas dziesmas ārpus grupas Z - Scars. Nejauši portālā Youtube atradu Laimas dziesmas. No Okartes akadēmijas pazīstam Samantu Tīnu, Eviju Sloku, Nikolaju Puzikovu, un es domāju - kāpēc šī meitene nav novērtēta? Viņa labi izskatās, viņai ir foršs balss tembrs, un viņa arī māk sevi labi pasniegt. Piezvanīju viņai un piedāvāju kopā ierakstīt dziesmu," izklaides portālam Mango stāsta Kivičs.

Bijusī talantu šova dalībniece un mūziķis ātri atraduši kopīgu valodu, tāpēc Paliec tepat ieraksts vedies ļoti viegli, un Kivičs izlēmis turpināt palīdzēt meitenei ielauzties mūzikas biznesā.

"Es domāju, ka vienam albumam materiālu viņai sagādāšu. Par duetu gan drīzāk nekļūsim, bet es turpināšu viņai rakstīt mūziku. Man ir ļoti daudz dziesmu, un daļa no tām ir ļoti piemērotas tieši viņai. Arī šī dziesma ir tāda, kuru noteikti nebūtu realizējis grupā Z - Scars, jo tas īsti nav mūsu stils," stāsta mūziķis.

Emocionālo gabalu Paliec tepat Kivičs sarakstījis laikā, kad atradies Džērsijas salā. "Tas ir stāsts par to, ka otru cilvēku novērtējam tikai tad, kad viņš jau iet ārā pa durvīm," dziesmu raksturo autors.

Tiem, kuri joprojām smīkņā par to, ka Kivičs mūzikā it kā neko neesot izdarījis, viņš var atklāt, ka sarakstījis mūziku veseliem pieciem diskiem, kas ir pat ļoti daudz, un nu viņš apņēmies savu daiļradi piedāvāt jaunajai dziedātājai Laimai, lai palīdzētu viņai atsperties. Viņš pat uzrakstījis Laimai dziesmu, ar kuru nākamgad startēt Eirovīzijas nacionālajā atlasē.

Arī pati Laima ir ļoti iepriecināta par sadarbību ar Z - Scars solistu, jo Kiviča grupa viņai patikusi jau izsenis. Paliec tepat Laima uzskata par ļoti dziļu un emocionālu stāstu.

"Dziesma man šķiet tāda paskumīga. Man uzreiz gribas uztaisīt skumjas acis un dziedot šo dziesmu domāt par savu puisi," portālam Mango savas emocijas par abu kopdarbu atklāj Laima.

Videoklips dziesmai tika prezentēts draudzīgā gaisotnē kultūras bārā Sapņi un kokteiļi, kur, malkojot vīnu un baudot uzkodas, mūziķa draugiem un atbalstītājiem bija unikāla iespēja noskatīties arī jautru video no filmēšanas aizkulisēm, kas izsauca vispārēju līksmību. Dziesmas videoklipa producents ir Igors Linga, režisors un operators Jānis Viduskalns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!