Foto: DELFI

Kārtējo reizi savulaik skandālista slavu iemantojušais dziedātājs Andris Kivičs (attēlā) nav vairījies publiski paust savu viedokli par kādu, viņaprāt, aktuālu problēmu – šoreiz pārmetumus no mūziķa saņēmis cits šovbiznesa ģēnijs, dziedātājs Lauris Reiniks.

Reiniks Kiviču bija pamanījies nokaitināt jau vasarā - pēc Laura jaunākā videoklipa dziesmai Sirds sadeg neparasti iznākšanas Andris paziņoja, ka izmantot vēža tematu popmūzikas klipā ir nepareizi un pārmeta savam kolēģim ņirgāšanos par invalīdiem.

Lai gan kopš klipa publiskošanas pagājuši jau vairāk nekā trīs mēneši, Kivičam Reinika aizskartais temats vēl joprojām ir aktuāls - šoreiz viņu saērcinājis Laura tviterī publicētais aicinājums visām sievietēm pārbaudīt krūtis, kuram viņš pievienojis arī linku uz savu videoklipu.

"Latvijā sākusies kampaņa sievietēm "Pārbaudi veselību, valsts maksā". Tāda bija arī mūsu pamatdoma, veidojot šo klipu," otrdien vīteroja Reiniks, un nepagāja ilgs laiks, kad uz to reaģēja Kivičs.

"Lauris ir jāciena, jo, kamēr Iglesiass un Timberleiks ar čikām klipos mīcās, Lauri satrauc tas, lai visas sievietes pārbauda savu veselību. Bet tagad pieslēgties akcijas nedēļai ir liekulīgi," pārliecināts ir Kivičs, kurš ir noskaidrojis, ka Reinika klips ir pasaulē vienīgais izklaides industrijas popmūzikas klips, kurā apspēlēta vēža tēma.

"Es domāju, ka tā ir gada liekulība, jo tad tas bija vismaz jāieraksta klipa titros, it īpaši Lietuvā, kur bija paredzams ļoti daudz skatījumu," savu viedokli par Reinika rīcību paudis Kivičs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!