Foto: Privātais arhīvs

Aprīlī vētraina ballīte norisinājusies salīdzinoši nesen Rīgas centrā darbību uzsākušajā bārā Diwalli, kur viesojusies arī leģendām apvītā pašmāju skatuves māksliniece Inese Saulīte jeb Kombuļu Inese (attēlā).

Ineses uzstāšanās klubā bija iecerēta kā patīkams pārsteigums tā vadītājam Edgaram Burakam vārda dienā, un pārsteiguma sarūpētāju iecere piepildījās ar uzviju - Kombuļu Inese sarīkoja jestras izklaides, kas iepriecināja gan viņu pašu, gan sanākušos viesus.

Ballīti apmeklēja arī populārā dziedātāja Aleksandra Kurusova kopā ar savu draugu Oskaru, kurš ir labs Diwalli kluba īpašnieka draugs, un ballītes ietvaros Kurusova ar mīļoto arī atrada laiku, lai nofotografētos kopā ar Inesi.

Jestro ballīti Inese apmeklēja kopā ar savu mīļoto vīrieti - itāli Paskvāli Adario, kurš kopš ierašanās Latvijā savu līgaviņu pavada uz visiem publiskajiem pasākumiem.

Tajos mīlnieks ne tikai atbalsta Inesi viņas mākslinieciskajā darbībā, bet arī pats labprāt uzdzied un nevairās arī fotografēties kopā ar faniem, jo arī pats ir izteicies par ienākšanu Latvijas šovbiznesā, kurā jau saimnieko Roberto Meloni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!