Foto: DELFI

Pēc diviem Okartes skatuvē pavadītiem mēnešiem dziedātājas Lienes Šomases jaunākajai māsiņai – 18 gadus vecajai Kristīnei (attēlā) jāsteidz pabeigt 11. klasi, bet, kad būs atgūts iekavētais mācībās, viņa pievērsīsies arī mūzikai.

"Nemaz nepārdzīvoju izbalsošanu - manuprāt, divi šovā pavadīti mēneši ir ilgs laiks. Jau nedēļu iepriekš man bija sajūta, ka iešu ārā ieelpot svaigu gaisu. Protams, vienmēr jau var izdarīt vairāk, taču es uzskatu, ka sevi pietiekami parādīju, gan ne visos stilos," sarunā ar DELFI Izklaides sajūtās pēc izbalsošanas dalās Šomase.

Viņa šovā esot ieguvusi ļoti daudz - īpaši Šomasei noderējušas vokālās nodarbības pie Edgara Kramiņa. "Man pat paziņas teikuši, ka mans vokāls ir izmainījies. Arī es pati pamanu sevī progresu muzikālā ziņā. Ar Kramiņa kungu runājām, ka pēc šova beigām turpināšu mācības pie viņa," stāsta jaunā dziedātāja.

Taču meitenes pirmais un galvenais uzdevums pēc Okartes skatuves pamešanas būs mācības - jāsteidz atgūt divos mēnešos iekavētais, lai sekmīgi pabeigtu 11. klasi.

"Vispirms man jātiek galā ar skolu. Arī mūzikā nedomāju apstāties, taču uzreiz albumu nerakstīšu. Uzskatu, ka karjeru jāveido lēnām. Kad beigšu skolu, pievērsīšos pārējām lietām, bet no mūzikas nepazudīšu," nākotnes ieceres atklāj Šomase, godīgi atzīstot, ka pati vēl ir sava īstā mūzikas stila meklējumos.

No populārās ģimenes nākusī meitene atzīst, ka ģimene un lielā māsa Liene, protams, dodot savus padomus attiecībā uz darbību mūzikā, taču Kristīne ir sava ceļa gājēja. Šomase nenožēlo dalību Okartes skatuvē, un pēc iznākšanas no šova viņas dzīve ir pozitīvu sajūtu pilna.

"Es tagad priecājos par katru akmeni. Pēc diviem slēgtās telpās pavadītiem mēnešiem esmu sapratusi, cik liela vērtība manā dzīvē ir dabai. Nākamajā dienā pēc izbalsošanas, kad braucu uz laukiem, ārā spīdēja saule, Valmierā lija lietus, un es sapratu, cik ļoti man pietrūcis visa šī skaistuma," priecājas Šomase.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!