Foto: DELFI

Pašmāju jaunā mūzikas censone un bijusī šova Okartes skatuve dalībniece Kristīne Šomase (attēlā) aizvadītajā nedēļā izmēģināja savus spēkus Kanāla 2 talantu šova Jaunā talantu fabrika atlasē.

Viņas lēmumu atbalsta arī augstskola, kurā viņa iestājusies pavisam nesen, savukārt negatīvās atsauksmes interneta vidē Kristīni neuztrauc.

"Negatīvie komentāri internetā par to, ka atkal esmu gājusi uz talantu šova atlasi, mani neuztrauc. Tādos pasaules mēroga jauno dziedātāju šovos kā American Idol un X-Factor jau sen pierasts, ka cilvēki uz atlasēm iet vairākus gadus pēc kārtas. To dara arī tādi cilvēki, kuriem vienreiz jau izdevies pabūt šovā.

Ja es būtu Okartes skatuvē uzvarējusi, varbūt tad tas būtu nedaudz dīvaini, ka atkal mēģinu kaut kur piedalīties, taču šobrīd es uzskatu, ka man ir jādzīvo tā, kā es pati to gribu, tādēļ neklausos un nelasu slikto, ko kāds saka.

Nav liela māksla sēdēt pie datora un rakstīt negatīvas lietas. Manuprāt, tie, kuri raksta šādus komentārus, paši vienkārši nevar saņemt drosmi un aiziet uz atlasi," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta Kristīne.

Jau vēstīts, ka šī gada aprīlī, plūcot uzvaras laurus konkursā ISMA aicina talantus 2013, Kristīne ieguva budžeta vietas sertifikātu studijām Informācijas sistēmu menedžmenta augstskolā. Meitene jau sazinājusies ar skolu un paziņojusi, ka, iespējams, viņa piedalīsies šovā.

"Uzrakstīju vēstuli un pastāstīju, ka ir tāda varbūtība. Pateicu, ka esmu ļoti cītīgs un izdarīgs cilvēks - dalība šovā manas sekmes neietekmētu. Augstskola manu lēmumu atbalsta un ir gatava meklēt kompromisus un izpalīdzēt," stāsta Kristīne.

Šomase uz talantu šova atlasi nolēmusi doties, lai pilnveidotos profesionālajā sfērā. Lai gan popularitāte ir neizbēgama, piedaloties šādā šovā, atpazīstamība, viņasprāt, nav nekas īpašs un ievērības cienīgs.

"Dalība šādā šovā ir solis tuvāk izaugsmei. Es to daru, lai sevi attīstītu, nevis iegūtu atpazīstamību. Nedomāju, ka iegūt popularitāti ir liela māksla. Nekad neesmu domājusi, ka parādīšanās televīzijā ir kaut kas īpašs. Daudz svarīgāka ir izaugsme.

Esmu topošā māksliniece, un šī man ir iespēja nokļūt tuvāk saviem sapņiem," noslēgumā saka dziedātāja. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!