Foto: DELFI
Savulaik Latvijā zināmu atpazīstamību guvusī dziedātāja Kristīna Zaharova (attēlā) jau vairākus gadus lielāko daļu laika pavada Maskavā, kur studē Krievijas Teātra mākslas akadēmijā, bet viņa nav aizmirsusi arī par savu muzikālo karjeru.

$sound_file = "http://www.delfi.lv/temp/audio/Zaharova_Melnais_kakis.mp3"; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

Šoruden Zaharova pēc ilgāka pārtraukuma savas daiļrades cienītāju vērtējumam nodevusi jaunu dziesmu Melnais kaķis - tas ir vēstījums par brīvu un neatkarīgu sievieti, kura ļoti labi zina, ko vēlas, un neatlaidīgi sasniedz savus mērķus.

"Šīs ir pašpārliecinātas un pašpietiekamas sievietes atklāsmes, īstena sieviešu himna. Pagāja zināms laiks, līdz es biju gatava šim skaņdarbam. Beidzot tā ir nonākusi pie klausītājiem," priecājas pati izpildītāja.

Dzīvojot Krievijā, Kristīna piedzīvojusi vēl kādas izmaiņas - viņa tikusi pie skatuves vārda Mishelle.

"Gana aktīvi darbojos Krievijas mūzikas lauciņā - patlaban sadarbojos ar deju mūzikas pasaules guru, dīdžeju Leonīdu Rudenko. Esam kopā ierakstījuši dziesmu Love Is a Crime, kas tagad skan radiostacijās Krievijā, Ukrainā, Moldovā un citur.

Deju mūzikas pasaulē esmu sevi piesacījusi ar jaunu skatuves vārdu Mishelle. Top jaunas dziesmas. Šis lauciņš man ir jauns, bet ļoti aizraujošs," sarunā ar žurnālu Privātā Dzīve priecājusies Zaharova.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!