Foto: Kadrs no video

Pašmāju reperi "Singapūras satīns" piedāvā jaunu dziesmu no oktobra sākumā gaidāmā studijas albuma "Stonks". Singla nosaukums ir "Plāksteris" un tā tapšanā piedalījusies arī talantīgā dziedātāja Samanta Tīna.

Dziesmas vēstījums ir par mīlestību un tās sāpēm, kuras šķietami var veldzēt "plāksteris", skaidro reperi, "mūsuprāt, ar dziesmu var rezonēt jebkurš cilvēks, kurš piedzīvojis to sajūtu, kad pēc ilgstošākām attiecībām meklē mierinājumu, meklē patvērumu, meklē plāksteri savām brūcēm."

"Sadarboties ar Samantu gribējām jau sen un patiesībā negaidījām, ka viņa tik viegli un ātri piekritīs, jo tomēr ar mums ir kā ar bitēm – neko nevar zināt un nereāli stipri kožam.

Jānis Krīvēns Samantu jau bija labi iepazinis no TV šova "Balss maskā" laikiem. "Samanta ātri iejutās un piekrita mums ziedot savus eņģeļa vokālus, lai šo gabalu padarītu par pilnvērtīgu dziesmu," – tā par sadarbību ar Samantu Tīnu teic grupas dalībnieki.

"Ja man kāds gadu atpakaļ būtu teicis, ka man būs singls kopā ar "Singapūras satīnu", es noteikti to uztvertu kā labu joku. Gads ir pagājis, tas ir noticis un man pašai par pārsteigumu tas nav joks! "Singapūras satīns" ir mūsdienīga un aktuāla apvienība. Muzikālajā stilā un savās izpausmēs tā ir pilnīgi pretēja man, un tieši tas mani uzrunāja. Tā ir iespēja apvienot šķietami neapvienojamo, lauzt stereotipus un radīt ko pilnīgi jaunu. Tas ir izdevies un esmu ļoti gandarīta," par dalību dziesmā stāsta Samanta Tīna.

Dziesmas autori ir Kārlis Zenne, Jānis Krīvēns un Toms Griģis, to producējuši TAIS, rolands če un dīdžejs Rudd.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!