Foto: Reuters/Scanpix

Svētdien, 24. novembrī, Losandželosas Nokia teātrī notika American Music Awards 2013 balvu pasniegšanas ceremonija, kurā, kā ierasts, netrūka ekstravagantu šovbiznesa zvaigžņu izlēcienu.

Piemēram, dziedātāja Lady Gaga uz sarkanā paklāja pozēja milzīga kartona zirga mugurā, kam pārvietoties palīdzēja divi dziedātājas palīgi. Versačes purpura kleitā tērptā mūziķe jau tiek salīdzināta ar citu lēdiju zirga mugurā - Godīvu.

Tikmēr Keitija Perija, kura ceremonijā uzstājās geišas tērpā, tika apsūdzēta rasismā, bet Mailijas Sairusas, kura slavena kļuvusi ar savu izkārto mēli, koncerta laikā mēli aiz viņas muguras bija izkāris liels kaķis.

Tāpat liela uzmanība tika pievērsta Teilores Sviftas un Kristīnas Agileras seksīgajiem tērpiem, bet Rianna, pēc ārvalstu mediji vārdiem, izskatījās kā tikko nu gultas izkāpusi.

American Music Awards 2013 ceremonijā triumfēja kantri dziedātāja Teilore Svifta, kurai tikai četras balvas - kā gada labākā māksliniece, labākā popmūzikas un rokmūzikas izpildītāja, labākā kantri mūzikas izpildītāja un gada labākā albuma autore.

Trīs balvas saņēma r&b dziedātājs Džastins Timberleiks, divas - puišu grupa One Direction, bet balvas saņēma arī Rianna, Marks Entonijs, grupa Imagine Dragons un daudzi citi.

American Music Awards ir viena no galvenajām un prestižāajām balvām ASV popmūzikā, un tā tiek pasniegta kopš 1973. gada, kad Diks Klarks to ieviesa kā alternatīvu "Grammy" balvai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!