No šīs nedēļas Latvijas radio stacijām tiek nodots jaunākais latgaliešu modernās mūzikas grupas "Borowa Mc" singls "Dzeivis maņ nav žāl" no septembrī gaidāmā trešā studijas albuma "Ui, lobs!".
Borowa Mc 'Dzeivis maņ nav žāl'
$sound_file = 'http://g.mango.lv/audio/BorowaMC-DzeivisManNavZel.mp3'; include "$includes_dir/articleincludes/audioplayer.inc"; ?>

 

 

"Pirms kāda laika mana meitene prasīja, ko es būtu gatavs atdot viņas dēļ, un es teicu: "Dzeivis maņ nav žāl!"," stāsta grupas līderis Aigars Runčis. "Protams, ja blokus dzeivoj maņ Tu!", viņš piebildis. Šie arī ir galvenie vārdi jaunajā stilistiski savādākajā "Borowa Mc" singlā.

Savukārt grupas ģitārists Ingars Gusāns stāsta, ka jaunā dziesma iezīmē pagriezienu un jaunu grupas attīstības posmu. "Šo albumu esam iecerējuši krietni smagāku, tādi būs arī vairāki radio singli! Dīvaini, bet cilvēki domā, ka mēs spēlējam tikai popsīgas dziesmas. Tā nav - ja neticat, atnāciet uz koncertu!"

Grupas mūzikas producents Gints Stankevičs smej, ka beidzot Ingars Gusāns ir parādījis, uz ko viņš ir spējīgs. "Šī ir pirmā grupas dziesma, kurā Ingars izpaudās par visiem 100% un vēl vairāk! Ar puišiem strādāt ir ļoti aizraujoši - viņi ir tik dažādi, bet kolosāli prot sastrādāties!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!