Foto: Privātais arhīvs

2012. gadā pie Latvijas šovbiznesa debesīm uzmirdzēja jauna zvaigzne – dziedātāja Sabīne Prenclava, kura plašāku atpazīstamību iemantoja pēc dalības talantu šovā Okartes skatuve. Tagad tapis zināms, ka mūziķe saderinājusies.

Jau kādu laiciņu pievilcīgo blondīni, kuru talantu šovā iepazinām kā efektīgu melnmati, vieno romantiskas attiecības ar bijušā okartieša, tagadējā multimākslinieka Kaspara Blūma-Blūmaņa  jeb Kašera brāli Raivi (attēlā kopā ar Sabīni).

Tagad tapis zināms, ka Prenclava un Kašera brālis savas attiecības pacēluši augstākā līmenī un saderinājušies - par to abi jaunieši informējuši savos sociālā tīkla Facebook profilos, šo faktu norādot attiecību statusā.

Šo abu mīlnieku paziņojumu tuvākie draugi un paziņas uzņēmuši ar neviltotu sajūsmu, un jaunieši virtuālajā vidē jau apbērti ar laba vēlējumiem un jautājumiem, kad gaidāmas kāzas. Tiesa, par laulībām abi gan pagaidām izteikušies piesardzīgi.

Mīlnieki savas attiecības publiskajā telpā neslēpj - abi regulāri publicē bildes, kurās mīļi apskāvušies. Tāpat Sabīne un Raivis nekautrējas savas jūtas viens otram apliecināt arī dažādos rakstiskos tekstiņos, kuros nebeidz jūsmot, cik ļoti abi ir iemīlējušies.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!