Pagājušā gada vasarā Latviju pāršalca bēdīga ziņa. Par vietējo Džastinu Bīberu dēvētais Rihards Andris Bērziņš paziņoja, ka pamet vietējo šovbiznesu, jo dzimtenē viņu nesaprotot. Pēc vairāk kā pusgadu ilgām pārdomām Rihards atgriežas nu jau ar jaunu skatuves vārdu un drosmīgu dziesmu par seksu.

DELFI Izklaidi informē Rihards, kuru karjeras sākumā salīdzināja ar enerģisko un apdāvināto Bīberu, viņš atgriežas Latvijas mūzikas pasaulē. Puisis pēdējā laikā vairākkārt uzsvēris, ka salīdzinājumi ar Bīberu viņam vairs nav pa prātam, un tagad viņš latviešu sirdis cer iekarot kā Richy.

Mākslinieks skaidro, ka smēlies iedvesmu dažādos šovos un pasākumos arī ārpus Latvijas. Nu viņš ieguvis jaunu elpu un gatavs debijas albumam. Lai tautai būtu skaidrs, kā Richy skanēs, mākslinieks jau piedāvā singlu Bounce.

"Šī dziesma pati par sevi ir ļoti atšķirīga no visa, ko esmu dzirdējis. Jāsāk jau laikam ar tēmu, kas ir "sekss". Nedaudz kontroversiāli, bet tāds arī bija mērķis, jo Latvijā par šo tēmu mūzikā nav daudz dzirdēts.

Ļoti savdabīga, intīma un spēcīga dziesma," par Bounce stāsta Richy. Mūziķis, kurš vēl vasarā bija saskumis par tautiešu attieksmi, nu ir pilns jaunas enerģijas.

Richy vairs neplāno apstāties un ir gatavs drīzumā priecēt savus klausītājus ar jaunām dziesmām un koncertiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!