Foto: Publicitātes foto

Šonedēļ plašākas sabiedrības vērtējumam tika nodots pašmāju radošās apvienības BOOB veidots video, kas iesniegts pasaulē populārā mūziķa Snoop Dogg jeb Snoopzilla & Dam Funk dziesmas Hihg Wit Me klipu konkursā.

Kā vēsta videoklipa radošās komandas pārstāvji, saņemot ziņu par konkursu, BOOB veica nedēļu ilgu izpēti un septiņu dienu laikā radīja video, kurā piedalījās vairāk nekā 50 cilvēku liela filmēšanas komanda.

Video klipa uzņemšana norisinājās LU Botāniskajā Dārzā, klubā Studio 69 un tirdzniecības, modes un izklaides centra Riga Plaza autostāvvietā.

Videoklips ir bezbudžeta projekts, kas veidots ar mērķi popularizēt Latvijas vārdu, piedaloties starptautiskā konkursā, un projektā piedalījušās tādas personības kā dejotājs Šons un CreativeLatvia.com direktore Līga Bizune, kā arī vairāki desmiti modeļu.

Filmētais stāsts ietver vairākus spilgtus scenogrāfijas elementus - brendotu Snoop Lion beisbola nūju, koka dārgumu kastīti, īpaši veidotu piecus metrus platu Jamaikas karogu, trafaretu tehnikā veidotu gleznu, gravētas šķiltavas un citas detaļas, kas izstrādātas īpaši filmēšanas vajadzībām. 

Tāpat tajā redzami arī Latvijas modes zīmolu QooQoo, Sin On the Beach, Collar tērpi, zīmola Rosme veļa, kā arī veikala Bang Bang aksesuāri.

Konkursa galvenā balva ir iespēja filmēt nākamo klipu ar Snoopzilla & Dam Funk, bet, lai Latvijas vārds izskanētu pasaulē un jaunie talanti uzvarētu konkursā, nepieciešams savākt pēc iespējas vairāk skatījumu YouTube vietnē ievietotajam video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!