Foto: Kadrs no video

Šajā pavasarī milzu popularitāti iemantojusi Ukrainas grupas "Грибы" dziesma "Тает Лёд", kas jau pasludināta par vienu no šī gada populārākajām dziesmām krievu valodā. Tās parodiju pulciņam pievienojies arī latviešu puišu veikums.

Aprīļa sākumā "YouTube" videovietnē publicēts radošās apvienības "J2 Parody" video, kurā latviešu puiši parodējuši grupas "Грибы" videoklipu, un, kā liecina informācija sociālajos tīklos, pie šī viņi netaisās apstāties – katru mēnesi tapšot parodija citai dziesmai.

Jau vēstīts, ka ukraiņu grupa "Грибы" šovbiznesā uzmirdzēja pērnā gada pavasarī, un tai jau iznākuši divi albumi. Nesen apvienība devās tūrē pa Krieviju, bet iemesls prieciņam ir arī apvienības faniem no Latvijas – sociālajos tīklos un grupas mājaslapā pieejamā informācija liecina, ka 12. maijā muzikālie asprāši uzstāsies klubā "First" Andrejsalā.

To, kādu ietekmi "Грибы" dziesma atstājusi uz popmūzikas vidi, apliecina tas, ka "ledus kušanas" neprātā iesaistījies pat Krievijas popmūzikas karalis Filips Kirkorovs, piedāvājot arī savu parodiju par klipu, bet tagad visai pasaulei ļauts novērtēt arī latviešu puišu izdomu.

Un salīdzināt to ar oriģinālu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!