Īpaši draiski sevi Latvijas mūzikā pieteikusi jaunā dziedātāja Signe. Viņa tautu iepriecinājusi ar videoklipu, kurā redzama, gandrīz plikiņa gozējoties vannā un draiskojoties ar puišiem. Protams, kā pie mums ierasts, neizpaliek arī kvalitatīvs skanējums.

Signe sevi pieteikusi ar īpaši provokatīvu uzvedību un kvalitatīvu vokālo sniegumu. Dziedātājas talantu var novērtēt viņas video Not Enough. Video netrūkst pikantu kadru, piemēram, puišiem patiks ainas, kurās Signe redzama, plikiņa vāļājoties putu vannā.

Dziesma ierakstīta šī gada vasarā Londonas ierakstu studijā Downtown Artists. Kā saka pati Signe, dziesma ir par kaislīgām attiecībām divu cilvēku starpā. Dziesmas vārdus viņa sacerējusi, raugoties uz attiecībām no meiteņu viedokļa, tāpēc pati joko, ka dziesma ir feministu saldais ēdiens.

Videoklipā skaisto Signi cenšas apburt dažādi vīrieši - aktieri, modeļi, treneri un skaistuma konkursu dalībnieki, tā ka video patiks arī meitenēm.

Signe šobrīd aktīvi strādā jau pie nākamajiem muzikālajiem projektiem. Viņa sola turpināt priecēt Latviju ne tikai ar, kā pati uzsver, vokāli unikālu dziedājumu, bet arī košiem tērpiem un savu stilu.

Signes lauciņš ir deju mūzika, viņas vokālā pedagoģe un iedvesmotāja ir dziedātāja Yana Kay. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!