Foto: Privātais arhīvs

Kamēr populārais dīdžejs [Ex] da Bass (attēlā) aktīvi kaļ plānus, kā savu un Ivetas Baumanes kopīgo hitu Boring Games padarīt slavenu pasaulē, interneta huligāni dod viņam skaidru mājienu to labāk nedarīt – dziesma esot kārtīgs plaģiāts.

Dziesmu Boring Games [Ex] da Bass nodeva Latvijas klausītājiem ar visai skaļu pieteikumu. Dīdžejs atklāja, ka notiekot sarunas ar vairākām mūzikas izdevniecībām par dziesmas izdošanu ASV, Krievijā, Āzijā un citur.

Taču dīdžeja prieki bija īsi - pie DELFI Izklaide vērsās sašutis interneta huligāns vārdā Edgars Liepiņš, kurš sevi dēvē par mūzikas ekspertu, ar vēsti - Boring Games esot mats matā kāda deviņdesmito gadu ballīšu superhita atdarinājums.

Liepiņš uzskata, ka Boring Games nošpikots no Baby D 1994. gada grāvēja Let Me Be Your Fantasy. Interneta huligāns spriež, ka tā kā hits piedzīvojis milzu popularitāti laikā, kad arī [Ex] da Bass mācījies skolā, nevar būt, ka pazīstamais dīdžejs vienkārši nav informēts par dziesmas eksistenci un nejauši uzķēris līdzīgu fīlingu.

Lai nezinātājiem uzskatāmi parādītu abu dziesmu līdzību, Liepiņš speciāli samontējis kopā [Ex] da Bass un Baby D veikumu.

Interneta huligāns spriež, ka nezinātājs, klausoties šo samontējumu, varētu padomāt, ka tā ir viena un tā pati dziesma, bet [Ex] da Bass pēc šādām izdarībām būtu pelnījis titulu "exDaZaglis".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!