Foto: DELFI

Šonedēļ Maskavā norisinājās starptautiskā jauno izpildītāju konkursa Jaunais vilnis 2013 pusfināls, kurā tiesības pārstāvēt Latviju jūlija beigās notiekošajā muzikālajā sacensībā ieguva Pēteris Upelnieks (attēlā).

Jau vēstīts, ka aprīļa sākumā Rīgā norisinājās Jaunā viļņa Eiropas atlase, kurā kopā ar daudziem ārvalstu jaunajiem talantiem piedalījās arī virkne Latvijas skatuves mākslinieku.

Šajā sacensībā veiksmīgākie no Latvijas izrādījās Samanta Tīna un bijušais grupas PeR dalībnieks Pēteris Upelnieks, kuri šonedēļ devās uz Maskavu, lai vēlreiz stātos bargās žūrijas priekšā.

Kā no Maskavas ziņo Juris Millers, pēc divām mēģinājuma dienām žūrijas pārstāvji vienlīdz atzinīgi novērtēja abus Latvijas dziedātājus, tādēļ uzvarētājs tika noskaidrots izlozē, kurā paveicās Upelniekam.

Jau vēstīts, ka šogad Jaunais vilnis Jūrmalā norisināsies no 23. līdz 28. jūlijam, un, kā jau ierasts, pasākuma ietvaros varēs baudīt ne tikai konkursantu priekšnesumus, bet arī Krievijas spilgtāko šovbiznesa pārstāvju uzstāšanās un jestras ballītes.

Galerijā: ieskats Rīgā notikušajā Jaunā viļņa 2013 Eiropas atlasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!