Foto: Privātais arhīvs

Pie Latvijas šovbiznesa infantilajām debesīm šonedēļ uzmirdzējusi jauna zvaigzne – ar dziesmu Es esmu dinamīts popmūzikas lauciņā sevi skaļi pieteicis 14 gadus vecais izpildītājs Emīls Mangulis (attēlā).

Par jauno interneta zvaigzni informācija ir visai skopa - savā draugiem.lv profilā viņš norādījis, ka dzīvo un mācās Ogrē, bet draugi viņu saucot par Runčuku. Kā galvenās intereses puisis norādījis meitenes, basketbolu, dziedāšanu un tusēšanos.

"Esi tu pats un neuztraucies, ja tevi aprunā. Nav jau tava vaina, ka esi tik lielisks, ka par tevi nespēj nedomāt," savus sekotājus aicinājis Emīls, kurš internetā jau tiek dēvēts vienkārši par Dinamītu.

Lai gan YouTube kanālā šim video komentāru iespēja ir liegta, cilvēki savu sajūsmu izsaka sociālajos tīklos, un Eirovīzijas konkursa un citu "popsīgu" parādību speciālists Nils Sakss savā Twitter profilā pat paziņojis, ka šis dziedātājs ir nopietna konkurence Nikolajam Puzikovam.

Sociālo tīklu lietotāji jauno hitu jau paguvuši salīdzināt ar leģendāro Nottāra izpildīto kompozīciju Perfekta diena, un daudzi atzinuši, ka labprāt nebūtu ne dzirdējuši jauno kompozīciju, ne redzējuši tās videoklipu.

Dziesma Es esmu dinamīts reti kuru atstājusi vienaldzīgu - daži interneta lietotāji sūkstās par to, ka pēc videoklipa noskatīšanās viņiem sākušas asiņot ausis un acis, bet citi atzinuši, ka šis ir lieliskākais jebkad dzirdētais skaņdarbs.

"Latvijas mūzika ir kā krīze - liekas, ka ir sasniegts zemākais punkts, bet, ņifigā, vienmēr atrodas kāds, kas iet vēl zemāk," skumjās, bet precīzās pārdomās dalījies sociāli aktīvais students Mārtiņš Pavasaris, un šo puiša ierakstu retvītojis arī Okartes skatuves dalībnieks Kristaps Pujāts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!